Broccoli and cheddar soup … شوربة البروكلي و الجبنة التشيدر

Standard

Ingredients:

4 tbs butter

1 small onion diced

1/4 cup all purpose flour

2 cups chicken broth

2 cups milk

3 cups small cut broccoli florets

1 carrot grated

2-3 cups shredded cheddar cheese

Salt and pepper to to taste

Method:

In a big pot and on a medium heat stove, add sauté onion in butter until translucent

Stir in carrots and add flour. Stir for 2 minutes to cook the flour.

Add in chicken broth, salt, pepper and broccoli and let cook for 20 minutes

Stir in milk and cheese until cheese melt

Serve warm with crackers or bread sticks.

المكونات:

٤ م ك زبدة

١ بصل مفروم ناعم

١/٤ كوب طحين

٢ كوب مرق دجاج

٣ كوب بروكلي مقطع صغير

١ جزر مبروشة

٢ كوب حليب

٢-٣ كوب جبنة تشيدر مبروشة

ملح و فلفل حسب الرغبة

طريقة التحضير

في طنجرة عميقة و على نار متوسطة اضيفي الزبدة لحتى تذوب

اضيفي البصل و قلبي لحتى يصير شفاف

اضيفي الجزر و قلبي

اضيفي الطحين مع التقليب لمدة دقيقتين

اضيفي مرق الدجاج و الملح و الفلفل و البروكلي و اتركي الخليط يطبخ لمدة ٢٠ دقيقة

اضيفي الحليب و الجبنة التشيدر و قلبي لحتى تذوب الجبنة

قدميها مع الخبز المحمص و صحة و هنا .

.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s